Båtmässa Långsjö 2022

Då båtmässan i Göteborg blivit inställd även detta år, visar vi istället alla våra båtar och motorer från Tohatsu här hos oss i Långesjö!
Kom och prata båt och få försmak på sommaren med oss! 😎☀️
Drop in är även möjligt.
Anmälan görs till info@langsjobat.se
vilket garanterar dig en plats!
(Beroende på antal gäster kan viss väntetid vid drop-in förekomma)

Öppet:
Vardagar 9-18
Helg 10-16

Båtmässa i Långsjö 28-29 Augusti 2021

Vi upprepar förra årets succé!
Öppettider: Lördag 10-18 & Söndag 10-17
Varmt välkommen till andra året av vår egen båtmässa i Långsjö, strax norr om Fjällbacka!
Marstrand Boat Show har ställts in även detta år, så för att stilla båt-begäret vill vi ändå skapa ett tillfälle för intresserade att komma och se på våra båtar.
Mässan kommer framförallt att bjuda på visningar och eventuella provkörningar av våra båtar Snipan af Musö, LångsjöSnipan samt Manko 27. Mer information om eventuellt andra utställare eller aktiviteter kommer senare. Kaffe och lättare förtäring kommer att finnas till försäljning.
Med tanke på Covid-19 och rådande omständigheter kommer mässan att genomföras utifrån de restriktioner som finns vid mässtillfället. Vi kommer att göra vårt yttersta för att arrangera en bra och säker mässa. Exakta detaljer återkommer vi med när vi vet vilka restriktioner som råder.
Mässan är givetvis gratis och parkering finns i anslutning till hamnen. Från parkeringen kommer skyltar/snitslar att visa vägen till T-bryggan där båtarna kommer finnas.
Varmt välkomna till Långsjö hamn den 28-29 augusti!

Vi lanserar 2 nya båtmärken i Sverige

Våren 2021 lanserar vi 2 nya båtmärken i Sverige,

Kaya Boats – en sportfiskares dröm med allt man kan tänkas behöva för en trivsam dag på sjön, eller sommarstugans transportbåt

Nordhval Boats, en allround båt som pressar sig in i premiumklassen vad gäller så kallade hybridbåtar (aluminiumskrov & GRP däck)

Vinnare av helgens lottodragning – Ny dragning

2020-09-12: NY DRAGNING! HAR DU VUNNIT?

Stort grattis till vinnarna av lottodragningen under vår flytande båtmässa! 

Serie J (Lördag):

Nr 14 – Vinst: Snipan af Musö t-shirt.

Nr 47 – Vinst: Manko t-shirt, valfri färg. Vinst uthämtad

 

Serie R eller P (Söndag):

Nr 55– Vinst: Snipan af Musö t-shirt.

Nr 11 – Vinst: Manko t-shirt, valfri färg.

 

Har du dragit vinstlotten?

Kontakta oss på tove@langsjobat.se, 0730445653 eller via DM på Facebook eller Instagram för att hämta din vinst.

 

Båtmässa i Långsjö den 22-23 augusti 2020

Välkommen till vår egna båtmässa i Långsjö, strax norr om Fjällbacka!
Då årets båtmässa i Marstrand har ställts in vill vi ändå skapa ett tillfälle för intresserade att komma och se på våra båtar.
Vi kommer även ha världspremiär av nya el versionen av Långsjösnipan.
Mässan kommer framförallt att bjuda på visningar och eventuella provkörningar av våra båtar Snipan af Musö, LångsjöSnipan samt Manko 25. Mer information om eventuellt andra utställare eller aktiviteter kommer senare. Kaffe och lättare förtäring kommer att finnas till försäljning.
Med tanke på Covid-19 och rådande omständigheter kommer mässan att genomföras utifrån de restriktioner som finns. Bl.a. kommer vi ha generösa öppettider för att undvika trängsel, samt en begränsning på max 50 personer samtidigt på mässområdet. Om man besöker oss när det redan är fullt, så kan vi tipsa om trevliga aktiviteter att göra under tiden man väntar. På plats kommer det även att finnas handsprit och annat för att minska eventuell smittspridning. För att vi ska kunna planera dagarna på bästa sätt med tanke på restriktioner, uppskattar vi att man klickar i ”intresserad” eller ”kommer” här på eventet om man planerar att dyka upp.
Mässan är givetvis gratis och parkering finns i anslutning till hamnen. Från parkeringen kommer skyltar/snitslar att visa vägen till T-bryggan där båtarna kommer finnas.
Varmt välkomna till Långsjö hamn den 22-23 augusti!
Öppettider: 10:00 till 19:00 lördag samt 10:00 till 17:00 söndag.
Ps. Mässan kommer alltså äga rum i hamnen i Långsjö (Tuvorna Hamn) och inte i våra verkstadslokaler