Aspre 720GT

Aspre yachts

Nu kan vi stolt presentera lanseringen av nya Aspre 720 GT (tidigare Coaster

720 GT).

 

Aspre 720 Gran Tourismo är ett helt nytt båtkoncept.

kabinen innehåller 4 kojer, ett separat toalettrum, bekvämt bord och pentry, Interiören avviker inte från konkurrerande HT båtar.

 

Det är den enda cabrioleten på marknaden! På soliga dagar kan vi exponera halva hytten och hela sittbrunnen Aspre 720 Gran Tourismo är en stor och exklusiv båt som möjliggör en bekväm vistelse på havet.

En helt unik båt som passar perfekt till Sverige, och den nordiska marknaden med de många inrednings möjligheterna, vill du ha en öppen daycruiser drar du bara suffletten åt sidan och du har nu tillgång till solen i hytten, och om det regnar kan du stäng båten helt eftersom den har ett cabriolet tak.

 

Hytten ”byggs om” snabbt och enkelt, från att ha 4 bäddar, till att vara klassiskt inredd, med bra bekväma sittplatser, på var sida om det stora bordet mitt i båten. Här finns allt du behöver när familjen är borta i flera dagar.

 

Toalett med eget utrymme och lås till den även en stor septiktank på 77 L med mätare så man kan se hur mycket som är i och när det finns behov av att tömma.

Enkel åtkomst av fördäck genom det främre fönstret, direkt till en stor solstol i fören.

Notera bl.a. att denna båt har, Fusion-system, kylskåp, tryckvatten, induktionsspis, Landström och många andra praktiska funktioner.

Aspre 720 GT – Bilder

Aspre 720 GT – Teknisk data