Coaster 600 BR

Coaster 600 BR, En härlig bowrider från Coaster Boats, vilka vi har samarbetat i flera år med. tack vare detta har vi god insyn i deras produktion och kvalitétänk. därför kan vi stolt erbjuda hela deras modellprogram från och med 2018.

Den djupa högsidiga cockpiten skiljer denna bowrider från många i klassen. Den nya Coaster 600 Bowrider har ett extremt sällskapligt och flexibelt sittarrangemang med soffa akter inklusive bord för picknick och solsäng. Båda cockpitområdena kan enkelt förvandlas till solsängar, vilket ger dig extra utrymme att njuta av varje solig dag.
Stort förvaringsskåp för vattenskidor i durken hjälper till med allt ditt bagage, bowridesätena erbjuder bekväma dynor och ryggstöd. En mindre konsolkabin kan användas för övernattning eller som extra förvaringsenhet. Den helt justerbara förarstolen med kudde gör det bekvämt att köra i både sittandes och ståendes och bänkstolen i flip-ryggstöd ger dig extra sittmöjligheter. Du kan välja mellan en mängd extrautrustningar: inbyggt kylare, biminikapell eller heltäckkapell, vattenskidbåge och mycket mer.
Coaster 600 Bowrider drar nytta av skandinavisk styling och oklanderlig konstruktionskvalitet.

flera motoralternativ finns att få, pris efter val.
Coaster 600 BR kommer rikligt utrustad standard. för komplett utrustningslista kontakta oss.

Från 285 000 SEK