Coaster 640 SC

Coaster 640 SC, den senaste i raden av båtar från Coaster Boats, vilka vi har samarbetat i flera år med. tack vare detta har vi god insyn i deras produktion och kvalitétänk. därför kan vi stolt erbjuda hela deras modellprogram från och med 2018.

Exklusivt utseende, Modern instrumentpanel med elsystem från välkända Navix, Fusion stereo med fyra högtalare är standard, likaså durkytor i teaklaminat för minimalt med underhåll. vattenskidbåge är även detta standard och gör lek bakom båten enklare och smidigare.

I styrkonsolen finns utrymme för montering av toalett, tack vare placeringen av styrkonsolen blir de sociala utrymmena perfekta, förut med två soffor och ett teakbord med mugghållare.

Coaster 640 SC har högt fribord. skrovsidor som ger säkerhet för alla ombord och skydd av vind och väder. Båten är upplevs som mycket stabil och säker även i grov sjö bakom styrkonsolen och vindrutan finns plats för två i bekväma stolar väl skyddade av den stora vindrutan.

Akterut i båten finns en rymlig soffa med vändbar rygg. Med ryggen vänd blir soffan till en stor solsäng. Med dyna ut på badplattformen. Perfekt för sköna dagar på havet.

flera motoralternativ finns att få, pris efter val.

Coaster 640 SC kommer rikligt utrustad standard. för komplett utrustningslista kontakta oss.