Coaster 600 DC

Coaster 600 DC, En härlig daycruiser från Coaster Boats, vilka vi har samarbetat i flera år med. tack vare detta har vi god insyn i deras produktion och kvalitétänk. därför kan vi stolt erbjuda hela deras modellprogram från och med 2018.

Exklusivt utseende, Modern instrumentpanel med elsystem från välkända Navix, Fusion stereo med fyra högtalare är standard, likaså durkytor i teaklaminat för minimalt med underhåll. vattenskidbåge är även detta standard och gör lek bakom båten enklare och smidigare.

Coaster 600 DC har höga fribord. skrovsidor som ger säkerhet för alla ombord och skydd av vind och väder. Båten är upplevs som mycket stabil och säker även i grov sjö och skyddade av den stora vindrutan.
Akterut i båten finns en rymlig soffa med hög rygg för trygg färd även med barn ombord. Med soffryggen vänd på passagerarsidan vänd blir soffan till en stor solsäng. Perfekt för sköna dagar på havet.

Under fördäcket är det plats för en stor koj för bekväma övernattningar när man inte vill åka hem dom fina sommarkvällarna.

flera motoralternativ finns att få, pris efter val.
Coaster 600 DC kommer rikligt utrustad standard. för komplett utrustningslista kontakta oss.

Från 349 000 SEK


Tillägg utöver standard som ingår:
– Kapell fullhöjd ingår.
– Ankarrulle i fören
– Flaggstång med flagga
– 2st 80 ah batterier
– Grå paneler vid instrumentpanel.
– Quilted klädsel (stjärnmönstrad)
– Låsbar lucka till styrkonsoll, ner till kabin
– Teaklaminat I hela båten.
– Bord i teak.
– Vattenskidbåge i rostfritt stål.
– Belysning i sittbrunn.
– Stereo Fusion MS-RA 70, med fyra högtalare
– Hydraul styrning.