Norhval 27

Nya båtmodellen Manko 25 lanserades under våren 2017. och under våren 2021 lanserades vidareutvecklingen i form utav Norhval 27.

Båten är designad och tillverkad av Långsjö Båtbyggeri och sjösatt i Tuvorna Hamn, Långsjö. Mer lokalt än så går det inte att få! Båten gör upp till 31 knop i toppfart, behaglig marschfart ca 22-27 knop, och passar perfekt som året-runt båt då den går bra i såväl finväder som stormväder. Bra lastkapacitet och enkel att manövrera. Båten är gjord som en arbetsbåt under vattenlinjen med rak axel, och som fritidsbåt ovanför och är tänkt som en arbets-/transportbåt med övernattningsmöjligheter. Båten har en bekväm koj med plats för två personer och en rymlig spoltoalett med septiktank. I Norhval 27 finns även en stickkoj under passagerarstol på ca 170 cm längd, som sannolikt kommer användas mest som ett stort stuv-utrymme.

På det rymliga akterdäcket med löstagbara grindar kan du med fördel lasta mycket, bekvämligheter såsom uppfällbara bänkar och komfortabel soffa istället för grindarna. Allt för att du ska kunna utrusta båten efter just dina behov och önskemål!

Bilder Utsida

Bilder Insida

Teknisk data